plop-image17 plop-image13 plop-image20 plop-image6 plop-image18 plop-image8 plop-image12 plop-image19 plop-image16

Artikelindex

{rokbox title=|Naam van het Cultureel Kwartier al bekend?|}images/stories/verkiezingen/CKsite2.jpg{/rokbox}

Reeds 3 dagen voordat de officiële termijn sluit voor de stemming m.b.t. de naamgeving van het nieuwe Cultureel Kwartier is de nieuwe naam ingevoerd.
Dat de afdeling die dit project begeleid de ene blunder na de andere maakt was reeds genoegzaam bekend, maar dat de uitkomst al bekend is voordat de officiële sluitingstermijn is verstreken mag, op zijn zachts gezegd, een groot wonder heten!
Gelooft u niet in wonderen? Overtuig uw zelf door contact te zoeken met www.denieuwekolk.nl en u komt direct op de site van het Cultureel Kwartier!
Wij blij en met ons een groot deel van de Asser bevolking.

De vraag blijft, waarom een verlenging van dit hele geldverslindende circus rondom de naamgeving als de uitslag toch al van te voren vaststaat?


Vriendelijke groet,

Kees Boonzaaijer
Namens Stadspartij PLOP

 

 Ook RTV Assen deed verslag van dit heugelijke feit

dinsdag, 20 oktober 2009 12:41

 

Domeinnaam 'De Nieuwe Kolk' al actie

De domeinnaam www.denieuwekolk.nl was al geregistreerd en verwijst nu al naar de internetsite van het Cultureel Kwartier. Gemeente Assen lijkt niets aan het toeval over te laten, maar is volgens PLOP iets te voortvarend.

De officiële stemming loopt nog tot en met woensdagmiddag 21 oktober 12 uur. De fractie van PLOP vindt het daarom vreemd, dat de nieuwe naam sinds maandag al verwijst naar www.cultureelkwartier.nl.

De heer van der Duim van de afdeling Vastgoed van gemeente Assen, was zaterdag al overtuigd van de uitslag. Op de 'Ik en mijn gemeentedag' liet hij weten, dat de meenste Assenaren kiezen voor De Nieuwe Kolk.


De definitieve uitslag van de stemming wordt binnen afzienbare tijd bekendgemaakt. De andere namen waarop kan worden gestemd zijn Ascade, Assensio, De Blauwe Beuk en De Rode Beuk.

 


 

 

Op het asserjournaal.nl wordt ineens vermeld dat de achterdocht van Plop inzake keuze naamgeving Cultureel Kwartier onterecht zou zijn.

Jan Hof heeft het nu compleet fout en gebruikt daarvoor zijn website om die onwaarheid te verspreiden. Zelf heb ik me redelijk bezig gehouden met de domeinnamen zoals die in het artikel vermeld worden en heb toen mogen constateren dat alleen denieuwekolk.nl naar cultureelkwartier.nl word doorverwezen. Met de andere domeinnamen was dat zeker niet het geval. Dagen later zal men dit hebben aangepast maar pas nadat het artikel van PLOP in de krant wat geplaatst.

Zoals Jan Hof op zijn krant schrijft is hij objectief en onafhankelijk maar daar krijg ik steeds meer twijfels bij. Enig alertheid zal er bij Hof niet neer inzitten maar hij had zich dan op z'n minst goed mogen laten informeren. Dit was wel zo netjes geweest want de kop van zijn artikel is te suggestief.

Ik weet dat de verkiezingen er weer aan zitten te komen maar zelfs Hof kan met zijn artikel niet dat verhullen wat door de rest van de wereld al lang is gezien. Hof moet in mijn ogen oppassen dat zijn website geen propaganda-kanaal wordt van dit continu falende pvda college.

- Rob Staal

 


De Nieuwe Kolk was al geregistreerd door:

Domeinnaam denieuwekolk.nl Status actief Houder HAR010963-GEENP
Harry van der G*****
B***** 7
940****** ASSEN
Netherlands Administratieve contactpersoon GIE002267-GEENP
H. van der G*****
+31 (0)592******
hvdG*****@****.nl Deelnemer Metaregistrar
Jaagpad 20
2802AZ GOUDA
Netherlands Technische contactpersonen MIJ000876-GEENP
Hostmaster Metaregistrar
+31 (0)848338137
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Domeinnaamservers ns1.metaregistrar.nl 81.4.97.217   ns2.metaregistrar.nl 81.4.96.65 Datum registratie 30-07-2009 Datum laatste wijziging 20-08-2009 Administratie door NL Domain Registry

Bovenstaande gegevens zijn openbaar en kunt u vinden op de website van de SIDN
Van der G**** is (oud)werknemer van de gemeente Assen.
Domeinnaam is geregistreerd op 30-07-2009
Vreemd dat een ambtenaar dit privé doet. Dat kan toch niet????
Lijkt me leuk om uit te zoeken.