De wonderen zijn De Kolk nog niet uit!

{rokbox title=|Naam van het Cultureel Kwartier al bekend?|}images/stories/verkiezingen/CKsite2.jpg{/rokbox}

Reeds 3 dagen voordat de officiële termijn sluit voor de stemming m.b.t. de naamgeving van het nieuwe Cultureel Kwartier is de nieuwe naam ingevoerd.
Dat de afdeling die dit project begeleid de ene blunder na de andere maakt was reeds genoegzaam bekend, maar dat de uitkomst al bekend is voordat de officiële sluitingstermijn is verstreken mag, op zijn zachts gezegd, een groot wonder heten!
Gelooft u niet in wonderen? Overtuig uw zelf door contact te zoeken met www.denieuwekolk.nl en u komt direct op de site van het Cultureel Kwartier!
Wij blij en met ons een groot deel van de Asser bevolking.

De vraag blijft, waarom een verlenging van dit hele geldverslindende circus rondom de naamgeving als de uitslag toch al van te voren vaststaat?


Vriendelijke groet,

Kees Boonzaaijer
Namens Stadspartij PLOP

 

 Ook RTV Assen deed verslag van dit heugelijke feit

dinsdag, 20 oktober 2009 12:41

 

Domeinnaam 'De Nieuwe Kolk' al actie

De domeinnaam www.denieuwekolk.nl was al geregistreerd en verwijst nu al naar de internetsite van het Cultureel Kwartier. Gemeente Assen lijkt niets aan het toeval over te laten, maar is volgens PLOP iets te voortvarend.

De officiële stemming loopt nog tot en met woensdagmiddag 21 oktober 12 uur. De fractie van PLOP vindt het daarom vreemd, dat de nieuwe naam sinds maandag al verwijst naar www.cultureelkwartier.nl.

De heer van der Duim van de afdeling Vastgoed van gemeente Assen, was zaterdag al overtuigd van de uitslag. Op de 'Ik en mijn gemeentedag' liet hij weten, dat de meenste Assenaren kiezen voor De Nieuwe Kolk.


De definitieve uitslag van de stemming wordt binnen afzienbare tijd bekendgemaakt. De andere namen waarop kan worden gestemd zijn Ascade, Assensio, De Blauwe Beuk en De Rode Beuk.

 

Ook een  voor Assen?