Het Asser Bedankje

In de ledenvergadering van Stadspartij PLOP is besloten om Assenaren die zich op een bijzondere, positieve manier hebben onderscheiden, in het zonnetje te zetten met het “Asser bedankje”....een prachtige taart!

Taart

 

 

 

 


De eerste die dit mocht ontvangen was Luc Rengers, de man die zich voor meer dan 100% heeft ingezet voor de broers Isaacs.

22-12-2016-Luc-Rengers


Op 14 januari werd de taart overhandigd aan Bert Erkelens, de eigenaar van Plein 10, die zijn nek heeft uitgestoken, die het gewaagd heeft, ondanks de vaak negatieve geluiden over de Asser binnenstad en het nog niet zo geweldige economische klimaat, Plein 10 op een fantastische manier uit te breiden!

Maar ook een ondernemer die van de nood een deugd maakte en tijdens de verbouwing gebruik maakte van het Koopmansplein en zijn klanten ontving in een prachtige tent!

Reden genoeg voor Stadspartij PLOP om hem dit “Asser bedankje” toe te kennen!

2017-01-14-Asserbedankje-Plop-03

Het aanbieden van de prijs mondde bijna uit in een werkbezoek! Onder het genot van een kop koffie vertelde de enthousiaste eigenaar over de verbouwing, de rol die het personeel daarin vervulde en vervolgens kreeg de fractie van Stadspartij PLOP een rondleiding door het bedrijf.

Ook een  voor Assen?