Sporttassen voor jubilerend G-elftal Asser Boys

alt


Nieuwe PLOP-sporttassen voor jubilerend G-elftal Asser Boys.


Het G-elftal van de voetbalvereniging ‘Asser Boys’ bestaat dit jaar 25 jaar. Voor stadspartij PLOP is dit de aanleiding om het gehele elftal te voorzien van nieuwe sporttassen. Met de uitreiking hiervan zal PLOP tevens het nieuwe logo presenteren, dat op de sporttassen gedrukt staat.

Dat Stadspartij PLOP een sterke band en een luisterend oor heeft voor de inwoners van Assen is, sinds de oprichting achttien jaar geleden, bekend. PLOP zet zich echter ook in voor de doelgroepen die meer aandacht vragen dan anderen.

Het G-voetbalteam (spelers met een verstandelijke beperking) van de ‘Asser Boys’ is zo’n team waar PLOP zich graag voor inzet. Met het initiatief om de G-voetballers van nieuwe sporttassen te voorzien laat ‘Stadspartij PLOP’ zien dat het hart op de goede plaats zit en dat sport en lokale politiek goed samen gaan.

Het G-voetbal van de ‘Asser Boys’ bestaat aan het einde van dit jaar 25 jaar en men is druk bezig om leuke activiteiten te organiseren in het kader van dit jubileum, zoals het deelnemen aan de Special Olympics die dit jaar in Brabant plaatsvindt. Tevens is de club bezig met het opzetten van een eigen internationaal toernooi in 2013 met o.a. teams uit Engeland, Duitsland en Spanje.

Zaterdag 21 januari vindt er een uniek voetbaltoernooi plaats in Assen. De G-elftallen van de ‘Asser Boys’ en ‘Frion’ uit Zwolle zullen het opnemen tegen drie teams van Promens Care uit Assen, Emmen en Hoogeveen.
Het toernooi begint om 12:00 op het sportpark aan de Lonerstraat 100 te Assen. Voorafgaand aan dit toernooi zal Asser Boys voorzitter Jan Puper met zijn G elftal, de PLOP-sporttassen in ontvangst nemen.


http://www.asserboys.nl/home/index.php/informatie-g-voetbal
http://www.asserboys.nl/home/index.php/clubinformatie/routebeschrijving

Stadspartij PLOP

alt

Ook een  voor Assen?