Sporthalbezoekers, tijd voor aktie!

Als gevolg van nieuw beleid van de Gemeente Assen zullen de beheerders van de sporthalkantine Peelo moeten verdwijnen. Deze 2 hardwerkende en uitstekend functionerende private ondernemers moeten na 13 jaar(!) plaats maken voor medewerkers van Alescon. Dit in het kader mensen ‘met een achterstand tot de reguliere arbeidsmarkt’ aan het werk te helpen.
Uit ervaringen opgedaan in andere Asser sportkantines is gebleken dat dit ten koste gaat van de gezelligheid en professionaliteit.
Verenigingen die gebruik maken van door Alescon beheerde kantines klagen ‘steen en been’!  
Om te voorkomen dat deze gemeentelijke waanzin verder zal worden doorgevoerd en om Willem & Gea de gang naar het CWI te besparen, is er vanuit de sporthalbezoekers een actiegroep opgericht die er voor gaat zorgen dat de beheerders kunnen blijven.
De actiegroep is reeds begonnen met het aanschrijven/aanspreken van sportverenigingen die gebruik maken van de sporthal in Peelo.
Ook de vroegere gebruikers die, mijn pijn in het hart de overgang hebben moeten maken naar één van de door Alescon beheerde sporthallen, zullen gevraagd worden hun bevindingen en op papier te zetten.
De ontvangen adhesie betuigingen zullen aangeboden worden aan het (nieuwe) College van B&W van de gemeente Assen.

Voor het stemmen en het achterlaten van een boodschap ga naar
http://www.sporthalpeelo.nl
Of klik rechtsboven deze site op de button 'AKTIE!'
Met vriendelijke Groet,

Kees Boonzaaijer,
Namens de actiegroep ‘Willem & Gea’ moeten blijven!

Ook een  voor Assen?