Voor mij geen P(ra)vda meer!

Daar ik dhr. Hof van het Asser Journaal een week geleden al beloofd heb in de toekomst geen gebruik meer te zullen maken van zijn internetkrant, omdat ik grote vraagtekens zet bij het plaatsingsbeleid, zal ik vanaf nu mijn kritische noten laten horen via de Zeepkist op onze eigen website.
Om even terug te komen op mijn kritiek jegens de redactie(Jan Hof)! van het Asser Journaal.


Ik heb de afgelopen jaren regelmatig gebruik gemaakt van het Asser Journaal. Over het algemeen werden de artikelen vlot geplaatst. Alleen als er te veel en te harde kritiek gespuid werd richting College partijen(lees PvdA), wilde dhr. Hof nog wel eens dwarsliggen. Maar na enig contact over en weer werd het artikel dan alsnog geplaatst, zij het met enige ongevraagde wDe nieuwe PLOP-Koffiemok van Keeseglatingen, zodat de scherpste kantjes er vanaf waren.
Echter nu het tegen de verkiezingen loopt worden de regels (lees censuur) weer strenger toegepast!
Nu wordt er in de wandelgangen al langer geroepen, dat eens in de 4 jaar de Asser Journaal propagandamachine pas echt op gang komt! Dus ik was enigszins voorbereid.
Zoals al eerder gezegd heb ik er geen behoefte aan eerst ‘de toets der willekeur’ te moeten doorstaan, als ik mijn mening wil ventileren! Dus houd ik de eer aan mij zelf.
Het moet mij nog wel van het hart dat ik een heel fijn gevoel overgehouden heb aan mijn laatste bijdrage!
Een bijdrage die geplaatst is, nadat ik mijn vertrouwen in deze ‘onafhankelijke en objectieve’ internetkrant al had opgezegd!
Het betrof hier een reactie op een PvdA bijdrage, van de hand van raadslid Vrieling, over het niet kunnen instemmen met camera toezicht in de Asser binnenstad.
Met mijn blijkbaar ‘rake’ kritiek heb ik haar en met haar een deel van de fractie zo diep getroffen, dat zij zich op een geweldige manier uit de tent hebben laten lokken.
Zij hebben, met hun niet van veel fatsoen getuigende reactie, geen lering getrokken uit het verleden. Wie herinnert zich dhr. Guldenaar niet? 
De ietwat ‘zeikerige’ reactie geeft aan hoe diep deze partij inmiddels gezonken is en zegt veel over hen.
Nieuwsgierig geworden? Overtuig u zelf op de site ‘Asser Journaal.nl’.


Kees

 

Ook een  voor Assen?