Feesten in de ban.

 

 

Feesten in de ban.-- Niet te uitbundig feesten tijdens de TT-week. Dat is de boodschap die de burgemeester van Assen per brief aan de horecaondernemers laat bezorgen....

 

 

“Bouwen van een eigen feestje op het terras of vanuit de inrichting veroorzaakt veel overlast” is één van de boodschappen.

“Vermaak, in welke vorm dan ook, op terrassen en vanuit de inrichting is absoluut niet toegestaan”.

“Onder vermaak moet onder andere worden verstaan, het laten optreden van muzikanten, DJ's, of andere artiesten”.

 

Zomaar enkele passages uit een nauwelijks serieus te nemen brief. Verder wordt er nog van alles en nog wat gemeld  over geluidsboxen, hoe hoog en hoe scheef ze moeten staan.

Waarschijnlijk komt de burgemeester zelf nameten of men zich wel aan deze idiote regels houdt, uiteraard met een fotograaf want onze burgemeester is gek op foto's!

En mocht onze burgervader onverhoopt verstek laat gaan dan nemen de jongens van Loc 7000 het wel over.

OK ze organiseren een mooi feest tijdens de TT-week, maar moeten onze Asser ondernemers wel de ruimte laten.  Als ze dat zelf al niet begrijpen hebben we daar toch een stadsbestuur voor. Dat is al eerder ijdele hoop gebleken! Vorig jaar is ook de (pop)muzikale Asser inbreng, met steun van het college, door Loc 7000 in de ban gedaan. Het college bewoog toen niet en nu ook niet, nee ze loopt als een braaf hondje aan de lijn mee.

 

 

Ruud Wiersema

 

fractievoorzitter PLOP

Ook een  voor Assen?