plop-image17 plop-image13 plop-image20 plop-image6 plop-image18 plop-image8 plop-image12 plop-image19 plop-image16

verkiezingen2Op 21 maart 2018 zijn er weer de gemeenteraadsverkiezingen. Zaterdag is onze verkiezingscampagne van start gegaan.

Op het Koopmansplein is de aftrap gegeven door lijsttrekker Janna Booij: ,,We merken al dat er veel belangstelling is voor de gemeenteraadsverkiezingen en staan te trappelen om aan de slag te gaan. Dit is het gevoel van de vijfentwintig lokale kandidaten.''


De politiek leeft in het algemeen en zeker in Assen. Of nu gaat om de discussies rondom wel of geen FOC, de toekomst van de binnenstad, een ijssportcentrum, een openluchtzwembad, al dan niet de Formule 1 op het circuit: het raakt de Assenaar.

Als het om Assen gaat, gaat het om u en ons. Stadspartij PLOP is er voor u. Iedereen wil gehoord worden; een beetje burgemeester zijn, bij Stadspartij PLOP kan dat. Niet alleen tijdens de verkiezingscampagne, maar altijd en overal. Samen met onze inwoners bekijken wij wat goed is voor Assen.

Wij hebben zaterdag al veel leuke gesprekken met geïnteresseerde voorbijgangers én gerichte bezoekers gevoerd – ondanks het typisch Nederlandse februariweer.

Zaterdag hebben wij weer kennis kunnen maken met verschillende Nederlandse weertypen en zijn dus voorbereid op de komende periode. De komende weken komt u de Stadspartij PLOP weer regelmatig tegen in de wijken of op het Koopmansplein. Het PLOP-team 2018-2022 is dan voor iedereen aanwezig.

Op zaterdag 10 februari staan wij weer op het Koopmansplein. Kom je ook langs?

verkiezingen1