plop-image17 plop-image13 plop-image20 plop-image6 plop-image18 plop-image8 plop-image12 plop-image19 plop-image16

Deze week bereikte PLOP een DvhN bericht dat de PLOP verkiezingsposter maar niks werd bevonden; een in elkaar geknutseld op een zondagmiddag posterje en alleen de i love Assen kreet werd geweldig bevonden door een criticaster en deskundige. Geen enkele poster werd 100% bevonden dus dat stemde wel tevreden.


Nog trotser zijn we omdat wij geen dure reclamebureaus kunnen inschakelen of dat campagnes en cursussen etc. betaald worden door de belastingbetaler. Wij doen hetzelf.
Bij de andere landelijke partijen worden dit soort dingen bijna vanzelf geregeld door landelijke afdelingen voor de lokale afdelingen. Iedere poster van deze partijen is bijna standaard door heel Nederland.. Creatief hè? PLOP doet dat altijd al anders.

Het viel mij als maker wel op dat de plakborden deze posters van PLOP veelal worden ontzien van extra over plakken. ( pro-assen en 2010 pamfletjes daargelaten)

De borden in beeld zijn 4 weken geleden door mij beplakt bij net even een moment boven 0 en ze zitten er nog (redelijk) op. mooi ontwerp, of respect voor maker en PLOP? In mijn 13 jarige carrière als PLOP lid heb ik dit nog nooit gezien in 4 campagnes.. .
http://www.rtvdrenthe.nl/Customercontrols/rtvDrenthe/DrentheFlvPlayer.aspx?server=rtmp://flashserver.rtvdrenthe.nl/vod/items/&player=/SiteFiles/flvPlayer/flvplayer.swf&movie=57b42ee039572367c12576d2003c91d1_wfiles_3&w=540&h=334

De PLOPposter is mooi in beeld bij verhaal Max PvdA ..zie de hypocratie mbt overplakken van deze oude Rode brigade… Lekker over Agnes plakken…

Ook bij VPPG / subsidie verhaal is de PLOP poster mooi in beeld. http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/45775/lokale-partijen-eisen-subsidie-van-het-rijk.
Het lokale verhaal is niet ‘zo mooi neergezet’. Wij zetten de tering naar de nering en doen gelukkig niet alleen ballonnetjes en stickers uitdelen.. PLOP heeft ook een programma!. En PLOPcorn! En we hoeven geen dure posters en reclame bureaus.

Gezien de meerder debatten deze afgelopen weken moet ik zeggen dat Ruud goed in materie zit en PLOP serieus wordt genomen. Ook andere PLOP activiteiten die opgepikt worden door de media zijn niet allemaal verkiezingsretoriek, zoals o.a voorstel van het CDA voor een Musical Bartje? Of nieuwe naam voor de wijk Assen-Oost..(Agnes is nog niet helemaal thuis in Assen).… ik stel voor een Musical..groet’n uut Grolloo… en na de verkiezingen hebben we het wel over de financiën, organisatie, geregel etc. net als Agnes en haar CDA'rs.
PLOP heeft al langer Angels in de stad en zaken die ertoe doen spelen al langer met huidige college van PvdA, CDA en CU.
http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/nieuws-detail?newsId=45915

Ook heeft een PLOP plak team Marktzicht illegaal beplakt.. daarvoor onze excuus… jammer van zo’n locatie en historisch pand!
http://www.plop-assen.nl/index.php/zeepkist/andre/418-verloedering-veemarktterrein.html

Volgende week is er een kans dat de PLOP poster in Pauw en Witteman te zien al zijn.

Zaterdag jl. werd er tijdens de verkiezingsmarkt een groep PvdA'rs vermist.. wat blijkt.. die hebben onder leiding van Max Bruins alle verkiezingsborden in Assen 100% PvdA beplakt... lekker Sociaal

Groet’uut Ass’n…en ik bid nie veur…PLAK rellen; maar wel op 3 maart...

André