Asser Bedankje voor The Bull's Eye

2017 09 23 Asser bedankje 01 fill 728x466Zaterdag, 23 september, heeft een delegatie van Stadspartij PLOP, waaronder fractievoorzitter Janna Booij en raadslid Lia de Ruiter, het “Asser Bedankje” aangeboden aan Paul van Essen van The Bullseye.

Het “Asser Bedankje”, in de vorm van een taart, is in het leven geroepen om ondernemers en particulieren, die zich op een positieve manier inzetten voor Assen, te bedanken.
Deze keer ging de taart dus naar de heer van Essen, omdat hij direct in het “gat” sprong dat ontstond na de sluiting van de horecabedrijven aan de Brink.

Paul van Essen wilde op vrijdagavond in zijn zaak, The Bullseye, iets organiseren voor de jeugd tot 18 jaar en op zaterdagavond voor de jeugd van 18 jaar en ouder!
Fantastisch, omdat er voor deze doelgroepen niet zoveel te doen is: volgens Stadspartij PLOP een pluim waard!

Helaas heeft de eigenaar na de eerste vrijdagavond moeten besluiten om de activiteiten op vrijdagavond vooralsnog te stoppen.
Dit omdat, voor de jeugd binnen was, het duidelijk was dat een grote groep zich al dusdanig had ingedronken waardoor het niet verantwoord was om door te gaan!

De eigenaar is bereid in overleg te gaan met gemeente en jongerenwerk om te kijken wat de mogelijkheden zijn, om voor de jeugd tot 18 jaar op een veilige en verantwoorde manier toch iets te organiseren. De fractie van Stadspartij PLOP wil hier graag aan meewerken!

Lia de Ruiter

2017 09 23 Asser bedankje 02 fill 1036x584

2017 09 23 Asser bedankje 03pg

Ook een  voor Assen?